Kunder/Partners

Kundreferenser

 

tingsryd

Tingsryd Kommun

Tingsryd är småländska kommunen inbäddad i sin egen lilla hörn av världen. Utsikten från Lunnabacken, i Urshult, som sträcker sig över hela regionen, är verkligen förtrollande. I närheten hittar du över 200 sjöar, perfekt för bad och fiske.

 

abri

Abri Fastigheter

AB Ronneby Industrifastigheter äger, förvaltar och hyr ut fastigheter och lokaler. Inom vårt fastighetsbestånd finns lokaler för både industri, handel och kontor. Vi har en total uthyrningsbar yta på ca 176000 m² som är fördelat på tolv företagsbyar.

 

brunnen

Ronneby Brunn

Ronneby Brunn är en av största orterna i sydöstra Sverige. Hotellet har rötter från 1897 och är omgiven av den vackra Brunnsparken, som har tilldelats priset på Sveriges vackraste parkVi är ett komplett spa- och konferenshotell med höga ambitioner och vår restaurang erbjuder middagar och shower.

Partners

 

ivt

IVT

Vi installerar Sveriges tryggaste värmepumpar. Vi chansar aldrig – varken under utvecklingen, tillverkningen eller installationen av våra värmepumpar. Skaffa en värmepump från IVT för enbekymmersfri och energisnål investering. Klicka här för mer info.

 

elcomliten

ELCOM

Tillsammans med ELCOM erbjuder vi en helhet, som ger en enkelhet för dig som kund. Vi arbetar gemensamt inom EL, IT, Säkerhet, kyla och värme för att du ska få en komplett produkt och inte behöva ta in externa leverantörer.

MAPA Kyl & värmepumpsservice © 2021.