Tjänster

Våra tjänster

Vi arbetar med allt från att skapa behaglig arbetstemperatur i kontorsmiljöer till att ansvara för att fryslager och kyldiskar fungerar på bästa sätt. Vi installerar värmepumpar till företag och privatpersoner. Dagens Värmepumpar är en mycket effektiv energibesparingsåtgärd som en fastighet kan investera i och den fungerar precis som en kylanläggning.

Kyla är egentligen bara brist på värmeenergi, så för att skapa kyla tar vi bort värme. Den som har behov av både kyla och värme kan uppfylla båda behoven med en kombinerad kyl & värmepumpanläggning. Eftersom tekniken är lika kallas vi för kyl & värmepumptekniker även om vårt företag enbart sysslar med kyla eller enbart med värme.


Kyl & Värmepumpar

Vi jobba med IVT Värmepumpar som är marknadens bästa luft/vattenvärmepump enligt Nordens mest omfattande test. Vi går igenom era energibehov och skapar en besparingskalkyl med den nya värmepumpen samt sköter hela installationen som avslutas med en genomgång av funktioner, inställningar samt skötselråd. Kontakta oss för mer information hur ni kan spara pengar.

 

Luftkonditioneringar

Daikins ventilationsprodukter är utformade för att hålla inomhusluftens kvalitet genom att ge tillräckliga nivåer av frisk uteluft och fuktreglering. Detta är en av många produkter vi jobbar med för att förbättra inomhusklimatet för  företag och privatkunder.

 

Kyl & Frysanläggningar

Vi har som mål att alltid med hjälp av våra samarbetspartners och leverantörer försöka finna den mest energieffektiva men oxå miljövänligaste lösningen för varje kylbehov. Det kan vara kyl och frysanläggningar till äldreboenden eller storkök samt stora kyl och fryslager för grossister med golvytor på flera hundra kvadrat. Vi gör hela entreprenaden och kommer med offert på bästa alternativet för just ert önskemål

 

Ventilation

Vi utför till- och frånluftinjusteringar och OVK besiktningar i villor.

 

AC-Service

När solen tittar fram och värmer upp bilkupén vill man få sval luft. Den här gången kommer det dock inte någon sval luft ur friskluftsmunstyckena. Någonting är fel och ditt fordons AC-system behöver servas. Vi är Certifierade att arbeta med bilars kylsystem och hjälper dig att få svalt i bilen igen.

MAPA Kyl & värmepumpsservice © 2023.